Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020


Αγγελική Παππά

Αχ θεία Αγγελική σ' ευχαριστώ πολύ πολύ που διάβασες με τόση προσοχή και αγάπη το βιβλιάκι μου και κατάλαβες τόσο καλά την καρδούλα μου και είμαι πολύ χαρούμενος που έχω μια τόσο καλή και τόσο ευαίσθητη θεία σαν και σένα και σου στέλνουμε πολλά φιλιά η μάνα μάνατζερ κι εγώ και μια μεγάαααλη αγκαλιά
ο Ηρακλάκος σου!!!
🥰😘
«Ο φίλος μου ο Ηρακλής, ένας υπέροχος, ολόμαυρος σκύλος, έγραψε ένα βιβλίο για τους άθλους του και τα κατορθώματά του. Το βιβλιάκι του , όπως το λέει ο ίδιος με τίτλο "Οι άθλοι του Ηρακλή". Μέσα από αυτό, καταλαβαίνει κανείς ότι ο Ηρακλής ζει μέσα σε ένα ζεστό σπιτικό, κοντά σε ανθρώπους που τον αγαπούν, παρ΄όλες τις αταξίες και τις σκανδαλιές του, αλλά και που ο ίδιος λατρεύει αυτούς τους ανθρώπους, τη μάνα και τον πατέρα, όπως τους αποκαλεί.
Η μάνα και μάνατζερ του, η Βασιλική Αποστολοπούλου, έκανε την επιμέλεια του βιβλιακίου και βοήθησε τον Ηρακλή στην έκδοσή του. Είναι πολύ συγκινητικό να διαβάζεις για το πώς βλέπει τον κόσμο γύρω του ένα ζώο, ένα σκυλί. Είναι πολύ επώδυνο και σου προκαλεί μεγάλο θυμό να διαβάζεις πώς νιώθει ένα ζωάκι μόνο του, μικρό, εγκαταλειμμένο στις ερημιές από δήθεν "ανθρώπους", χωρίς αισθήματα και συμπόνοια για οτιδήποτε, που θα είναι εμπόδιο στην δήθεν άψογη ζωή τους. Και είναι πολύ αστείο να διαβάζεις για τα κατορθώματα και τις περιπέτειες του γλυκύτατου φίλου μας, που τον παρακολουθούμε εδώ και πολύ καιρό μέσα από το face book, από τότε που μικρούλι, φοβισμένο κουταβάκι λίγων ημερών, βρήκε την αγάπη και τη φροντίδα στην αγκαλιά της μάνας Βασιλικής Αποστολοπούλου.
Δεν χρειάζεται να διαβάσει κανείς ένα "τεράστιο" βιβλίο για να νιώσει ικανοποίηση. Ένα τέτοιο βιβλιάκι - η λέξη αυτή από μόνη της σκορπίζει γύρω της άρωμα αγάπης - είναι ικανό να γλυκάνει τη θλίψη της ψυχής στις δύσκολες ημέρες που ζούμε και να απελευθερώσει αισθήματα και συναισθήματα, που ίσως και να μην ξέρουμε ότι υπάρχουν ακόμη μέσα μας.

Βασιλική Αποστολοπούλου μπράβο. Ως μάνατζερ τα κατάφερες περίφημα. Ελπίζω να έχουμε και συνέχεια. Γιατί από ό,τι κατάλαβα, τα κατορθώματα του Ηρακλή μας, δεν έχουν τελειωμό. Καλοτάξιδο το βιβλιάκι σας!"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου